• Maandag

  Gesloten

 • Dinsdag

  09:00 - 18:00

 • Woensdag

  09:00 - 18:00

 • Donderdag

  09:00 - 18:00

 • Vrijdag

  09:00 - 18:00

 • Zaterdag

  09:00 - 16:00

 • Zondag

  Gesloten

Image Alt
Lasting beauty

Permanente make-up

Lasting
Rotterdam • sinds 2023

Permanente make-up

Voor de één is Permanente Make-Up (PMU) op wenkbrauwen, lippen en oogleden pure luxe of gemak, voor de ander is het een uitgelezen methode om cosmetische imperfecties, zoals ontbrekend wenkbrauwhaar op te lossen. Welke reden u ook heeft: Lagerman vult uw cosmetische wensen veilig en succesvol. Zo kunt u altijd verzorgd en zelfverzekerd de deur uit. In onze Beauty Bar wordt gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige permanente make-up. Hiermee worden mooie resultaten behaald. Door inspuiting van het gewenste pigment in de lederhuid brengen onze vakkundige en ervaren PMU artisten vorm, contour, kleur en structuur aan. Naar eigen smaak kunt u de PMU eventueel aanvullen met gewone make-up. Onder andere ultraviolet licht en natuurlijke huidvernieuwing vervagen deze pigmentatie na verloop van tijd. Dit duurt tussen 1 en 3 jaar. In feite is PMU dan ook semipermanent in vergelijking met permanente tatoeages, waarbij pigmenten in het onderhuids bindweefsel worden gespoten. Permanente make-up is voor alle huidtypes geschikt.

Treatments
Rotterdam • sinds 2023

Onze behandelingen

Lip Blush

Stoort u zich aan een vervaagde lipkleur of een ongelijke liplijn? Permanente make-up zorgt ervoor dat de lippen worden gecorrigeerd en een vollere uitstraling krijgen. Middels pigmentinjecties kunnen strakkere lipcontouren (lipliners) en ingekleurde lippen (full lips) worden getatoeëerd. Deze behandeling is voor elk huidtype geschikt.


Deep Lashliner

Zorgen voor een echte eyecatcher? Met een permanente eyeliner kan dit worden gecreëerd. Door middel van eyeliner wordt er een lijntje boven of onder uw oog aangebracht. Dit heeft als doel om uw ogen extra expressie te geven. Permanente eyeliner kan worden getatoeëerd op uw boven- en onderoogleden. Deze behandeling is voor elk huidtype geschikt.

Powderbrows-Microblading-Combibrows

Uw lichte of vervaagde wenkbrauwen weer meer volume en expressie geven? Vollere wenkbrauwen en nieuw ingetekende wenkbrauwhaartjes kunnen worden getatoeëerd met permanente make-up. Door middel van een Powder Brow techniek (ook wel Ombré Powder Brows genoemd) wordt de aanzet van uw wenkbrauwen licht ingeschaduwt, hierbij lijkt het erop dat de wenkbrauwen zijn ‘gepoederd’. Ombré Powder Brows zijn dé trend van dit moment en geschikt voor elk huidtype. Daarnaast kan er gebruik gemaakt worden van een hairstroke (ook wel 3D browstrokes genoemd) techniek. Deze techniek creëert een zeer natuurlijke look aan uw wenkbrauwen.Combi Brows worden gezet met een combinatie van twee technieken. De aanzet van de wenkbrauwen wordt gepigmenteerd met de hairstrokes techniek, de overloop wordt vanaf 1,5 cm vanaf de aanzet tot de staart gepigmenteerd met de Powder Brows techniek. Combi Brows geven een mooi en natuurlijker resultaat.

Belangrijk
Rotterdam • sinds 2023

Goed om te weten

Advies en toestemming

Voordat wij uw permanente make-up aanbrengen, worden wensen en mogelijkheden met onze gediplomeerde en gespecialiseerde PMU artisten besproken. Lagerman vervult uw cosmetische wensen in goed overleg en mits esthetisch verantwoord. Is alles duidelijk, dan geeft u schriftelijke toestemming om met de behandeling te kunnen starten. Om PMU-behandelingen te mogen uitvoeren, moeten wij ons aan wettelijk voorgeschreven hygiëneregels en veiligheidsregels houden. Vanzelfsprekend beschikken wij over de wettelijk voorgeschreven GGD-vergunning.

Verdovende Emla crème via uw huisarts

Het aanbrengen van PMU gebeurt door middel van pigmentinjecties. Omdat dit niet pijnloos is, verdoven wij de te behandelen plek vooraf met Emla crème. Deze crème haalt u vooraf op recept bij uw huisarts.

Onze reviews

je ziet me gauw weer terug 🥰

Iris was een hele lieve dame die mijn haar top heeft geknipt en mooie kleurtje toner heeft gebruikt precies wat ik in gedachte had xx je ziet me gauw weer terug 🥰
Eda

Mijn wimpers zijn prachtig!

Amanda is de beste wimperextensions specialist! Mijn wimpers zijn prachtig! Zeer professioneel gezellig en een prachtige salon.
Kiki L.

Een bom van liefde

Stephanie is the true wizard of hair en de gezelligste kapster ooit. Mijn haar is weer super mooi en heeft een bom van liefde gekregen ♥️
Rosa T.

Zoooo blij met mijn wimpers!!!

Super fijn geholpen door Jasmin. Ik kon me even helemaal ontspannen en ben zoooo blij met mijn wimpers!!! Mooie salon, lieve meiden en een hele fijne sfeer. Ik kom zeker terug 💕
Stacey

Ook al zo aangenaam!

Prettige ervaring. Er is aandacht en overleg mbt wat je wilt. Er heerst een fijne atmosfeer met zachte rustgevende muziek op de achtergrond en vooral geen herrie. En het is er ook niet overvol - ook al zo aangenaam !
Marijke

Hele fijne salon!

Hele fijne salon! Werd goed geluisterd naar mijn wensen en goed advies gegeven. Ben heel blij met mijn haar!
Luna
nl_NLNL